We hebben de wedstrijden van de reserven in 2020 eventjes gebundeld voor jou.
Arendonk – Berg en Dal : 4-3
Ze begonnen na een maand inactiviteit tegen Leider Arendonk. Na tien minuten stonden ze al 2-0 achter maar de ploeg herpakte zich nog voor de rust met doelpunten van Didier en Reynders. Toch ging Berg en Dal de rust in met een 3-2 achterstand. Na de pauze werd het terug gelijk via Reynders maar uiteindelijk moesten ze zich toch gewonnen geven en verloren ze met 4-3.
Berg en Dal – Vorselaar: 1-1
Na een evenwichtige eerste helft kwamen de bezoekers net voor rust 0-1 voor. Na de rust scoorde Mariën de gelijkmaker en kreeg berg en Dal nog wel wat kansen maar bleef het 1-1.
Berg en Dal – Merksplas: 2-0
De eerste overwinning van 2020 was een feit . Berg en Dal creëerde net als de wedstrijd daarvoor heel veel kansen. Het scoorde in de eerste helft één keer via Stulens. Na de rust wat hetzelfde spelbeeld te zien en kon Mariën laat in de wedstrijd de 2-0 scoren.
Weelde – Berg en Dal: 2-0
Vorige week had Berg en Dal op weelde het betere van het spel en kreeg het de beste kansen maar kon het niet scoren en was Weelde efficiënter en wonnen ze met 2-0.
De volgende match van onze reserven vindt plaats op zaterdag 29 februari om 14h30 in White Star.