Zaterdag begint de competitie in eerste provinciale terug. voor Berg en Dal. Onze ploeg ontvangt met Wezel Sport een club die vorig seizoen kampioen speelde in tweede provinciale B. Trainer Rudy Van Houdt moet wel wat spelers missen voor die eerste match.

“Dat is inderdaad zo maar het is wat het is en die andere jongens moeten dan laten zien wat ze kunnen.” Onze T1 zag de tegenstander vorige week bezig. “Ze hebben zeker en vast een degelijke ploeg en het zal geen gemakkelijke partij worden. Ik verwacht in ieder geval een hoog niveau in deze reeks. Ik ga bijvoorbeeld morgen ook naar Lille – Zoersel kijken en ben wel benieuwd.”

De reeks in eerste provinciale is een interessante reeks dit seizoen. “Het is inderdaad een heel sterke reeks met alles op en aan. Er zal iedere week vol moeten voor gegaan worden om die zege binnen te kunnen halen.”

Van Houdt gaat pas een soort evaluatie maken na zeven of acht speeldagen. “Pas dan kan je echt iets zeggen. Je kan tweemaal verliezen in de eerste twee matchen en dan veel winnen dus je kan dat beter ruimer bekijken. De ploeg is er in ieder geval klaar voor, het systeem staat er dus we kunnen beginnen.”