Trainer Wim Gielis mocht enkele nieuwkomers verwelkomen voor de verplaatsing op Lille. Zijn kern bestond uit Johny Loret, Tim Catry, Jarne Lemmens, Lennert Slegers, Steve Brouckmans, Wim Gielis, Jordi Veraghtert, Michael Poel, Ali Lamkharrat, Yari Van Doninck, Lauzenz Mertens, Tomas Donkers en Tom Reynders.
In de eerste helft kreeg de thuisploeg wel de betere kansen maar zowel Smits , Van Leuven en Cobben geraakte niet voorbij een attente Loret. In het begin van de tweede helft wist Lille wel te scoren via Arnaow. Onze ploeg kreeg het gaandeweg moeilijk en met nog een twintigtal minuten te spelen verdubbelde Van Rooy de score. Een paar minuten later tackelt een Berg en Dal verdediger perfect in de zestien maar de scheids beslist aan een zwak kwartier te beginnen en legt de bal op de stip. Reijnen twijfelt niet en maakt er 3-0 van. Met doelpunten van Calstyan en opnieuw Arnaow dreef Lille de cijfers nog verder op. We onthouden echter ook het zwakke optreden van de scheids waardoor de potjes op het einde nog een paar keer onnodig overkookten.
Doelpunten: 47’ Arnaow (1-0), 72’ Van Rooy (2-0), 76’ Reijnen (3-0,pen), 80’ Calstyan (4-0), 88’ Arnaow (5-0)