FC De Kempen – Berg en Dal: 3-0
De Kempen dreigde in de eerste minuut al via ex-Berg en Dal speler Kenny Geudens maar die kwam niet tot scoren. Aan de overkant kon Roberto Berrevoets dreigen maar zijn schot ging over. Beide ploegen lieten het spel goed op en neer gaan maar veel kansen gaf dit niet. Iets over het half uur mocht De Kempen een vrije trap iets te snel nemen waardoor Berg en Dal even uit positie was. De Kempen profiteerde hiervan en scoorde via Meynendonckx de 1-0. Een paar minuten later was Roy Van Der Linden dicht bij een verdubbeling van de score maar hij gleed de bal net naast.
Berg en Dal kwam goed uit de kleedkamer en ging op zoek naar de gelijkmaker. Het doelpunt viel echter aan de overkant. Op aangeven van Geudens kon Roy Van Der Linden zijn eerste doelpunt voor De Kempen maken. Berg en Dal probeerde nog wel maar moest de kelk tot de bodem ledigen toen onze doelman een terugspeelbal ongelukkig in de voeten van Roy Van der Linden speelde en die zijn tweede van de avond kon scoren. Het bleef 3-0 en Berg en Dal ligt zo na één ronde al uit de beker. Op de derde speeldag moeten ze terug naar De Kempen en kunnen dan misschien al revanche nemen.
Doelpunten: 31’ Meynendonckx (1-0), 53’ en 75’ R. Van Der Linden (2-0 en 3-0)